Terug naar blogoverzicht

Maart is feestmaand! Kim legt je uit waarom.

Een verse start… dat vraagt om een feestmaand.

Jullie hebben het vast al gehoord, gezien, gevoeld… er is verse energie bij Mamzel sinds eind januari. Ik nam de fakkel over van mijn compagnon op 21 januari 2019. Waar het vroeger Kim en Kim waren… dan even Kim H., is het vandaag Kim, Severy. Beetje heel spannend en vooral leuk om die uitdaging alleen aan te gaan.

Even achterom kijken...

We bouwden 7 hele mooie jaren aan het concept Mamzel, het fijnste kadootjeshuis van Vlaanderen. Van een mini winkeltje maakten we een groot bedrijf, waar een ontzettend toffe community rondhing. We maakten het steeds plezierig, waren vaak de voorloper op vele gebieden en gek doen met een toffe Yes actie maakte het altijd spannend om ons te volgen. Het waren hele straffe jaren voor mij, zeker als je 1000den opportuniteiten en kansen ziet, en deze ook op de wereld wil krijgen.

En toen, zag ik het even niet meer. Ik was ‘mijne waarom’ kwijt. En besliste, heel angstig (dapper noemde de mensen rondom me het?!) om Mamzel achter me te laten. 2,5 jaar geleden heb ik dus op de pauzeknop geduwd… ik werd er gewoon niet meer blij van. Zo hard gewerkt en ik kon er niet eens fier op zijn, kon je niet zeggen ‘waar ik dan wel goed in was, wat me blij maakte’. Als je dat niet meer voelt… is het tijd om voor jezelf te kiezen en een super moeilijke, maar nodige beslissing te nemen.

Ik ging mijn eigen weg op. Op zoek naar mijn essentie en wilde dingen doen waar ik weer energie van kreeg. De opleidingen en nieuwe kansen die ik volgde maakte die periode zeker de moeite waard. Zoveel moois geleerd over mezelf. Steeds 1 keer meer opstaan dan je valt en ervan leren. Ik keek als stille vennoot toe en dat was niet altijd makkelijk. Ik noem het hier nu pauze… ja omdat ik er vandaag terug sta. Alleen was het niet helemaal als pauze bedoeld, dat is een staartje dat het verhaal nu heeft gekregen.  En wat voor één :)...

En nu vooruit!

We herstarten en herbouwen Mamzel weer op, stap voor stap. Wij noemen we het alvast ‘Mamzel, the original’, het stof is eraf en we staan weer klaar om fris voor de dag te komen. Samen als 1 community, de mooie kant van het leven zien, mét boeiende producten met fijne verhalen en als grote doel blijdschap verspreiden. Wij willen voor al onze klanten (of fans) die hun pakjes thuis openmaken, onze mamzellen in het land die de juiste sfeer op je party’s brengt, haar gasten en gastvrouwen, de popup bezoeker die Mamzel in de stad ontdekt, onze medewerkers die elke dag super gemotiveerd aan hun werk beginnen, onze leveranciers en ontwerpers klein en groot, het verschil maken.  We willen je die extra positieve boost brengen die je kracht geeft, die je de fun in het leven laat zien, kansen geven om te groeien als mens of als bedrijf… met ons Mamzelconcept geloven we dat we daar echt een rol in gespeeld hebben en blijven spelen.  We zijn dus nog niet klaar… wij gaan er weer tegenaan.

Om Mamzel verder te laten bestaan, waren er naast die visie en energie nog wel wat zaken nodig :). Bijvoorbeeld, centen. Ik ben dan ook blij dat er enkele super fijne mensen gaan investeren in dit verhaal, alsook LRM (de Limburgse investeringsmaatschappij die leningen verschaft aan groeiverhalen). Ze geloven, net als ik, onze medewerkers en mamzellen in ‘Mamzel, the original’.

Keiveel goesting dus…en februari is omgevlogen: gepoetst, geteld, opgeruimd, geluisterd, ontmoet. Ik ben er nu helemaal klaar voor. En vooral ook heel blij, dat ik dit kan doen samen met hele lieve mensen. En ik hou wel van feestjes. Komt dat even goed uit. Maart wordt dus dé feestmaand… het nieuwe begin… Mamzel, the original!

We gaan jullie weer verrassen en laten glimlachen. Verwacht je dus aan nieuwe producten en merkjes waar je blij van wordt, kadootjes, te gekke videoboodschappen, frisse ideeën en goooood vibes! In de living, in de cloud én in de stad.


 

#wijzijnmamzel #mamzeltheoriginal

Mamzel
Volgende blogbericht April is Snurkmaand bij Mamzel!