Terug naar blogoverzicht

#mamzelligezondag: Hilde van Ende

Eén keer per maand gaan we op zondag op de koffie bij één van onze mamzellen. Deze maand zijn we op bezoek bij Hilde van Ende! Het is niet alleen Pasen vandaag, maar ook nog eens haar verjaardag! Hiep hiep hoeraaaa!

De aller-aller-allereerste mamzel

Hilde is een specialleke binnen Mamzel. Ze is de allereerste mamzel die mee in het verhaal stapte. Toen we onze eerste stapjes zetten als bedrijf, was Hilde vrijwel meteen verkocht. En na al die jaren straalt ze nog steeds zo'n enthousiasme uit.  Volgende maand is ze 11 jaar (!!) mamzel, daarvoor zeggen we graag merci!

Wat vindt HIlde daar zelf van?! 'Ik ben heel, heel trots dat ik de aller-aller-allereerste mamzel ben. Om van elke woonkamer een ander winkeltje te maken, de babbeltjes met de gasten en gastvrouw, de gezellige sfeer die er hangt bij shoppende dames...dat maakt me heel blij en gelukkig! Ik heb bij meerdere gastvrouwen een jaarlijkse afspraak voor een mamzelavond, heerlijk! Ik heb veel energie en ik doe graag veel dingen, liefst tegelijk :). En dat matcht perfect met Mamzel'. 

Wij kunnen bevestigen dat het bij Hilde vooruit mag gaan in het leven. Ze doet het hele jaar rond 2 à 3 mamzelavonden per week. En in de drukke november- en decembermaanden mogen dat er ook 5 of 6 zijn. In combinatie met een halftijdse job en een huishouden met drie kids is dat best pittig. Maar daarnaast heeft Hilde ook een druk sociaal leven met feestjes, weekendjes. Vrienden en familie staan altijd op de eerste plaats.

'Voor ik mamzel werd, heb ik ook nog lang demonstraties gegeven met houten speelgoed. Dat paste toen goed bij mijn leefwereld. Eens de kinderen groter werden, ging ik op zoek naar iets anders om 's avonds te doen. Ik vind het leuk om van elke woonkamer een gezellig winkeltje te maken. En Mamzel vind ik heel fijn omdat het zo een veelzijdig gamma is. Ik kan niet zo goed kiezen en heb dus een groot assortiment bij.' 

Wat is jouw favoriete product?

'Zoals ik net al aangaf kan ik niet zo goed kiezen :). Eén favoriet product is dus moeilijk, maar dit is mijn ultieme mamzel-top-drie: Keecie, Snurk & de shoppers van Handed By.'

Een uit de hand gelopen hobby

'Veel mensen geloven me niet als ik zeg dat ik eigenlijk heel onzeker ben. Door mamzelavonden te geven, werk ik op een fijne manier aan mijn zelfzekerheid: de afspraken maken, het babbeltje doen, de service achteraf verzorgen, … Steeds wanneer het goed gaat en de mensen tevreden zijn, voelt dat als een applaus. Met de centen die ik verdien kunnen we fijn op vakantie gaan en andere leuke dingen doen. Voor mij is Mamzel eigenlijk een uit de hand gelopen hobby die deel uitmaakt van mijn leven.'
 

MAMZEL HILDE BIJ JOU IN DE LIVING?

Wil je graag dat Hilde ook eens met haar mooi winkeltje tot bij jou komt voor een gezellige avond?! Dat kan!

Of misschien wil jij net zoals Hilde deel uitmaken van ons mamzellig team?! Dat kan natuurlijk ook
 

#wijzijnmamzel

Mamzel
Volgende blogbericht Leuke Snurkweetjes!