Terug naar blogoverzicht

#mamzelligezondag: Karen Opdencamp

Eén keer per maand gaan we op zondag op de koffie bij één van onze mamzellen. Deze maand zijn we op bezoek bij Karen Opdencamp!
 

Wat is Mamzel voor jou?

Mamzel is voor mij me-time! Even weg van alles, gewoon bezig zijn met wat je graag doet. En er dan nog centjes mee verdienen ook  Kortom: een hobby die je cadeautjes schenkt.

Wat zijn jouw favoriete producten?

Mijn top 3 is... 

Snurk!! Geleidelijk aan hebben we geen ander beddegoed of pyjama’s meer!  Zo een goede kwaliteit én een vleugje humor. Zalig om erin te vertoeven.

Maar ook lederen handtassen, vooral die van Keecie. Vóór ik Mamzel werd, had ik niet eens een lederen handtas ... nu kan ik niet meer zonder! En die van 5 jaar geleden, zijn nog steeds supermooi!

Ola! Prachtige juwelen én een mooi verhaal om te vertellen, want ik woon ook dichtbij Rotselaar, waar de ontwerpster woont. Ik draag de juwelen ook constant en krijg er veel complimentjes over.

Maar eigenlijk zijn het alle kleine spulletjes die me gelukkig maken. Ik leef bijna in een Mamzel-huis na al die jaren.

Wat is jouw mooiste MamzelMoment?

Goh, ik heb er niet echt 1 dat hét mooiste was. Ik had er zoveel... Wanneer iemand naar je toestapt en zegt: Mamzel heeft zo’n toffe spullen en je doet dat echt goed: zo spontaan, eerlijk en gewoon. Dat is leuk om te horen, want ik wil ook mezelf zijn, ik ben geen echte 'verkoopster'. Ik wil gewoon dat mensen ook kunnen genieten van de spulletjes die mij blij maken! En dan verkoopt dat product zich vanzelf.
 

Waarom Mamzel?

Voor mij is Mamzel dé ideale combinatie met mijn 60% job als projectmedewerker in de gezondheidssector. Ik werk bewust deeltijds om overdag meer bij de kindjes te kunnen zijn. MamzelMomentjes zijn ‘s avonds, en dan slapen de kindjes. En met je hobby centjes verdienen, da’s pas een luxe!!

Hoe heb je Mamzel leren kennen?

Dankzij een vriendin, die Mamzel Renske over de vloer kreeg! Ik was dadelijk overdonderd door de fijne producten en wou al teveel kopen. Ik vond het zo gezellig dat Renske een paar maanden later bij mij een tuinfeestje kwam geven en niet veel later ben ik zelf gestart! Ik ben met Mamzel gestart toen ik pas bevallen was van mijn 1e zoontje. Dat is ondertussen al bijna 5 jaar geleden! Ik gaf toen 2-3x per week tafeltennistraining, stopte ermee om meer thuis te zijn bij Seppe. Want Mamzel zakjes kan ik gemakkelijk vullen als de kindjes slapen. En een Mamzel avondje weg = even niet aan de kindjes of thuis denken, gewoon jezelf zijn, enthousiast de hebbedingen die je zelf gebruikt aanhalen én daar nog een €500 per maand mee bijverdienen. Zalig toch?!

Wat vind je het leukste aan Mamzel?

Het is de combinatie van alles wat het zo leuk maakt! Ik vind het tof huizen én lieve gastvrouwen (én soms megaaaalekkere hapjes ) te ontdekken! Heerlijk hoe je soms een klik kan hebben met gastvrouwen, uuuuuren blijven babbelen zonder ze te kennen en dan te laat thuis komen maar wel met een voldaan en happy gevoel thuis komen! Sommige gastvrouwen zijn nu vriendinnen, en bij andere mag ik dan weer jaarlijks terugkomen.  

De Mamzellen zijn 1 familie! Geen concurrentie, iedereen steunt mekaar en gunt het elkaar. Zo moet dat ook! Euhm... en ik ben als ex-topsportster een competitiebeestje. Als ik kan, wil ik de beste zijn hihi! Versta me niet verkeerd: ik ga tegen niemand strijden, wel tegen mezelf haha! Ik moet en zal de targets halen en vooral... de SHOPDAG! Dat is dé dag van het jaar!!!! Echt een dagje voor mezelf met veeeeeel cadeautjes, lekker eten én dan nog budget om te shoppen! Wie droomt daar nu niet van? ️

Maar dat is enkel mogelijk dankzij topteam Lummen. Zij zorgen ervoor dat ik als Mamzel geen zorgen heb . Goede communicatie, verwennerij met veel cadeautjes en lekkers maar vooral de energie en warmte die ze je geven, voel je gewoon echt! ️ Zo fijn om er deel van uit te kunnen maken!

MAMZEL KAREN BIJ JOU IN DE LIVING?

Wil je graag dat Karen ook eens met haar mooi winkeltje tot bij jou komt voor een gezellige avond?! Dat kan!

Of misschien wil jij net zoals haar deel uitmaken van ons mamzellig team?! Dat kan natuurlijk ook
 

#wijzijnmamzel

Mamzel
Volgende blogbericht La Boucle: not just a belt